Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Siniša Mali marad a pénzügyminiszter, Šapić nem akar tárcavezető lenni

2020-10-21
11:01
2020-10-21
11:09
Forrás
Szerbiai RTV, Prva TV
Siniša Mali megerősítette, hogy továbbra is ő marad Szerbia pénzügyminisztere.

Elmondta, visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. Azt is hangsúlyozta, hogy az új szerb kormányban mindenki együtt küzd majd azokért a célokért, amelyekről Aleksandar Vučić szerb államfő korábban beszélt.

Aleksandar Šapić, a Szerb Patrióta Szövetség vezetője azt nyilatkozta, hogy ő nem lesz miniszter, viszont a pártjukból egy férfi betölti majd ezt a tisztséget.

Siniša Mali
pénzügyminiszter
Szerbia
kormány
Aleksandar Vučić
Aleksandar Šapić
Szerb Patrióta Szövetség

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.