Ugrás a tartalomra
srbija.gov.rs

Siniša Mali: Szerbia más ország lesz

2019-12-31
13:37
Forrás
Večernje novosti
A Szerbia 2025 terv végrehajtása után Szerbia egy egész más ország lesz - mondta Siniša Mali.

A pénzügyminiszter arra emlékeztetett, hogy az átlagfizetés eléri a 900 eurót, az átlagnyugdíj pedig 440-et. Hozzátette, a tervek szerint a következő 5 évben Szerbia 14 milliárd eurót fektet be. Folytatódni fog az autóutak, hidak, kórházak, iskolák építése. „Az előttünk álló időszakban a lakosok életszínvonalának növelésén fogunk dolgozni, ami csak úgy lehetséges, ha a gazdaság stabil és növekszik"- fogalmazott Mali. A Večernje novostinak adott interjújában a pénzügyminiszter elmondta, a következő évben 4%-os gazdasági növekedésre számíthatunk.

Szerbia 2025
Siniša Mali
gazdasági növekedés

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.