Ugrás a tartalomra

Srđan Nogo: Aleksandar Vučićot és Ana Brnabićot fel kell akasztani

2018-10-18
12:13
2018-10-18
12:27
Forrás
Pannon RTV
Ezt egy internetes médiumnak nyilatkozta a Dveri mozgalom parlamenti képviselője. A hír futótűzként terjedt az interneten. Számos szerb politikus reagált a botrányos kijelentésre.

Aleksandar Vučićot és Ana Brnabićot fel kell akasztani, ha továbbra is támogatják a Dublini egyezményt, és milliós számú menekültet engednének be Szerbiába - jelentette ki Srđan Nogo.

Zorana Mihajlović kormányalelnök közleményben reagált, amelyben azt írja: elítéli a képviselő kijelentését, és a Dveri ismét megmutatta a szerbiai ellenzék minőségét. Hozzáteszi, mindig ki fog állni azok ellen, akik a politikájukat erőszakra és becsületsértésre alapozzák.

Maja Gojković, a szerb parlament elnöke a Prva Televíziónak elmondta, elvárja, hogy az összes képviselő elítéli majd a fenyegetést, valamint az illetékes hatóságoktól, hogy kivizsgálják az esetleges bűncselekmény lehetőségét.

Aleksandar Vulin védelmi miniszter is elítélte a fenyegetést. Szavai szerint Szerbia az egyetlen ország, ahol a hasonló fenyegetéseket elnézik, ezért az illetékes ügyészségnek mindenféleképp ki kell vizsgálni az esetet.

Dveri
Srđan Nogo

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.