Ugrás a tartalomra

Srđan Nogo: Aleksandar Vučićot és Ana Brnabićot fel kell akasztani

2018-10-18
12:13
2018-10-18
12:27
Forrás
Pannon RTV
Ezt egy internetes médiumnak nyilatkozta a Dveri mozgalom parlamenti képviselője. A hír futótűzként terjedt az interneten. Számos szerb politikus reagált a botrányos kijelentésre.

Aleksandar Vučićot és Ana Brnabićot fel kell akasztani, ha továbbra is támogatják a Dublini egyezményt, és milliós számú menekültet engednének be Szerbiába - jelentette ki Srđan Nogo.

Zorana Mihajlović kormányalelnök közleményben reagált, amelyben azt írja: elítéli a képviselő kijelentését, és a Dveri ismét megmutatta a szerbiai ellenzék minőségét. Hozzáteszi, mindig ki fog állni azok ellen, akik a politikájukat erőszakra és becsületsértésre alapozzák.

Maja Gojković, a szerb parlament elnöke a Prva Televíziónak elmondta, elvárja, hogy az összes képviselő elítéli majd a fenyegetést, valamint az illetékes hatóságoktól, hogy kivizsgálják az esetleges bűncselekmény lehetőségét.

Aleksandar Vulin védelmi miniszter is elítélte a fenyegetést. Szavai szerint Szerbia az egyetlen ország, ahol a hasonló fenyegetéseket elnézik, ezért az illetékes ügyészségnek mindenféleképp ki kell vizsgálni az esetet.

Dveri
Srđan Nogo

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.