Ugrás a tartalomra

A statútum összhangban van az Alkotmánnyal

2012.11.13
20:20
Vajdaság statútumát az Alkotmánnyal összhangban hozták meg - jelentette ki Egeresi Sándor, a Vajdasági Magyar Szövetség tartományi frakcióvezetője
Vajdaság statútumát az Alkotmánnyal összhangban hozták meg - jelentette ki Egeresi Sándor, a Vajdasági Magyar Szövetség tartományi frakcióvezetője. Szerinte, ha az Alkotmánybíróság vitatja a tartomány statútumát, akkor az ország alaptörvénye sem jó. Hozzátette: az Alkotmány módosítása szükséges az európai út folytatásához is. Egeresi Sándor elmondta, a köztársaság és a tartomány vitás kérdéseit párbeszéddel kell megoldani. (Beta)

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.