Ugrás a tartalomra

Stefanović: Az akasztófa minden szempontból káros üzenet

2019.02.10
12:01
2024.03.19
08:36
Forrás
Szerbiai RTV
Hihetetlen, hogy a Szövetség Szerbiáért tömörülés vezetői egy akasztófát választottak a politikai programjuk kulcsfontosságú részének - mondta Nebojša Stefanović a Szerbiai RTV-nek.

A szerb belügyminiszter arra reagált, hogy a szombat esti Egy az ötmillióból elnevezésű belgrádi tüntetésen ismét megjelent az akasztófa. Stefanović szerint ez káros mind Szerbia, mind pedig az ország polgárai számára.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Arra számítok, hogy az illetékes állami szervek hatáskörükkel összhangban cselekednek majd, de mindenekelőtt az, hogy a Szövetség Szerbiáért tömörülés vezetői, magas rangú képviselői vitték az akasztófát, azt mutatja, hogy nem értik, mi az, amit Szerbia lakosai akarnak, és amikor hiányzik a politikai program, amikor nincs megtervezett program, ami kínál valamit a szerbiai polgároknak, akkor az akasztófa válik politikává. Tényleg azt gondolom, hogy ez nagyon káros a Szerbiáról kialakított kép tekintetében, és nagyon káros üzenet a polgároknak.”

Szövetség Szerbiáért
akasztófa
Nebojša Stefanović
belügyminiszter

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.