Ugrás a tartalomra

Stefanović: Brnabićtyal Szerbiára szebb jövő vár

2017.06.17
14:40
Támogatja Aleksandar Vučić javaslatát, hogy Ana Brnabić legyen a kormányalakító - mondta Nebojša Stefanović belügyminiszter, a Szerb Haladó Párt tisztségviselője
Támogatja Aleksandar Vučić javaslatát, hogy Ana Brnabić legyen a kormányalakító - mondta Nebojša Stefanović belügyminiszter, a Szerb Haladó Párt tisztségviselője. Hozzátette, biztos benne, hogy Brnabić követni fogja a kormány eddigi irányvonalát és hogy Szerbiára szebb jövő vár. Stefanović egy tévéműsorban szerepelve hozzátette: a Szerb Haladó Párt egyes tagjai elfelejtik, hogy Aleksandar Vučićot a párt elnöksége hatalmazta fel, hogy Ana Brnabićot bízza meg a kormányalakítással. (Szerbiai RTV, fotó: Tanjug/AP)
Szerbia
Nebojša Stefanović
belügyminiszter
Ana Brnabić
támogat
kormányfő-jelölt

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.