Ugrás a tartalomra
FoNet/Belügyminisztérium

Stefanović: A csendőrség készen áll a feladatok teljesítésére

2018-12-14
19:27
Forrás
Szerbiai RTV
Nebojša Stefanović belügyminiszter meglátogatta a lipovicai bázison a csendőrség tagjait. A találkozó során meggyőződött arról, hogy a katonák felkészültek.

A csendőrség tagjai és a belügyminisztérium minden más szervezeti egysége készen áll arra, hogy teljesítse az állam által elrendelt összes feladatot a polgárok biztonságának védelme és az ország stabilitásának megőrzése érdekében - hangsúlyozta Stefanović. A miniszter rámutatott, hogy Pristina azon döntése, hogy a koszovói biztonsági erőket koszovói hadsereggé alakítja át, fenyegetést jelent a regionális békére és stabilitásra, valamint a nemzetközi jog súlyos megsértése.

Nebojsa Stefanovic
csendőrség

Most

10:39, Frissítve: 13:09

Virágzik a tavaszi hérics

A száraz homok- illetve löszgyepek élénksárga tavaszi virága Közép-Bácskában csupán a Krivaja patak lipári völgyében található meg.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.