Ugrás a tartalomra
FoNet/Belügyminisztérium

Stefanović: A csendőrség készen áll a feladatok teljesítésére

2018-12-14
19:27
Forrás
Szerbiai RTV
Nebojša Stefanović belügyminiszter meglátogatta a lipovicai bázison a csendőrség tagjait. A találkozó során meggyőződött arról, hogy a katonák felkészültek.

A csendőrség tagjai és a belügyminisztérium minden más szervezeti egysége készen áll arra, hogy teljesítse az állam által elrendelt összes feladatot a polgárok biztonságának védelme és az ország stabilitásának megőrzése érdekében - hangsúlyozta Stefanović. A miniszter rámutatott, hogy Pristina azon döntése, hogy a koszovói biztonsági erőket koszovói hadsereggé alakítja át, fenyegetést jelent a regionális békére és stabilitásra, valamint a nemzetközi jog súlyos megsértése.

Nebojsa Stefanovic
csendőrség

Most

23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű