Ugrás a tartalomra

Stefanović: A koszovói miniszterelnök-helyettes kijelentése ellenséges

2018.12.02
11:58
2024.03.19
08:36
Forrás
Szerbiai RTV
Szeretnénk tudni, hogy mi az amit Szerbia és szerb nép rosszul tett, hogy egyezményt akarnak létrehozni az ország és a nép ellen - mondta Nebojša Stefanović a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.

A szerb belügyminiszter szerint Enver Hoxaj koszovói miniszterelnök-helyettes kijelentése ellenséges álláspontot képvisel és bizonytalanságot gerjeszt a régióban. Hoxaj korábban azt nyilatkozta, hogy tárgyalt arról, hogy Koszovó, Horvátország, Montenegró és Macedónia egy közös egyezményt hozna létre Szerbiával szemben.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Mindazoknak, akik az említett országokban élnek és ezen országok vezetőinek is el kell gondolkodniuk azon, hogy Szerbia milyen tisztességes és igazságos volt velük szemben az elmúlt években, még Macedóniával szemben is, amit mindig alkotmányban szereplő nevén Macedóniának neveztünk, nem hívtuk Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaságnak. Törekszünk arra, hogy mindenkivel békés és jó kapcsolatot alakítsunk ki a régióban, igyekszünk gazdasági és politikai téren úgy együttműködni, hogy a régióban Szerbia miatt senkinek semmilyen problémája se legyen. Ez több alkalommal is látható volt.”

Nebojša Stefanović
Koszovó
egyezmény
belügyminiszter

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.