Ugrás a tartalomra

Stefanović lemondott az SZHP belgrádi szervezetének elnöki posztjáról

2021.05.29
12:13
2021.05.29
13:19
Forrás
Tanjug
Nebojša Stefanović lemondott a Szerb Haladó Párt belgrádi szervezetének elnöki posztjáról - ezt nyilatkozta az SZHP főbizottságának tagja, Vladimir Đukanović.

Elmondta, ez a demokrácia győzelme a párton belül. Arra vonatkozóan a tisztségviselő nem tudott választ adni, hogy Stefanović marad-e a szerb kormányban és továbbra is ellátja-e a védelmi miniszteri teendőit. Ahogyan arról korábban mi is írtunk, több szerbiai SZHP helyi szervezet is azt kérte, hogy váltsák le pártbeli tisztségeiről Nebojša Stefanovićot. A szerb sajtó arról is cikkezett, hogy a jelenlegi védelmi miniszter kapcsolata megromlott a szerb államfővel, továbbá, hogy Stefanović több szállal kötődik a szerb maffiához. A későbbiekben ezekkel a felvetésekkel kapcsolatban számos cáfolat is elhangzott.

Nebojša Stefanović
Szerb Haladó Párt

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.