Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Rdovanović

Stefanović lemondott az SZHP belgrádi szervezetének elnöki posztjáról

2021.05.29
12:13
2021.05.29
13:19
Forrás
Tanjug
Nebojša Stefanović lemondott a Szerb Haladó Párt belgrádi szervezetének elnöki posztjáról - ezt nyilatkozta az SZHP főbizottságának tagja, Vladimir Đukanović.

Elmondta, ez a demokrácia győzelme a párton belül. Arra vonatkozóan a tisztségviselő nem tudott választ adni, hogy Stefanović marad-e a szerb kormányban és továbbra is ellátja-e a védelmi miniszteri teendőit. Ahogyan arról korábban mi is írtunk, több szerbiai SZHP helyi szervezet is azt kérte, hogy váltsák le pártbeli tisztségeiről Nebojša Stefanovićot. A szerb sajtó arról is cikkezett, hogy a jelenlegi védelmi miniszter kapcsolata megromlott a szerb államfővel, továbbá, hogy Stefanović több szállal kötődik a szerb maffiához. A későbbiekben ezekkel a felvetésekkel kapcsolatban számos cáfolat is elhangzott.

Nebojša Stefanović
Szerb Haladó Párt

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.