Ugrás a tartalomra
www.mup.gov.rs

Stefanović: A politika ne befolyásolja az Interpolt

2019-08-23
09:49
2019-08-23
14:54
Forrás
Tanjug
Meg kell akadályozni, hogy a politika befolyásolja az Interpolt - ezt nyilatkozta Nebojša Stefanović a Pink Televíziónak.

Szerbia érvekkel igyekszik meggyőzi a nemzetközi rendőrszervezetet, hogy az úgynevezett Koszovót miért nem kell felvenni - fogalmazott a szerb belügyminiszter. Még azokkal az államokkal is tárgyalunk, amelyek elismerték Koszovó függetlenségét - mondta Stefanović. Hozzátette, a cél, hogy ismertessük a rendőri, a politikai és a jogi okait annak, miért nem szabad Koszovónak belépnie az Interpolba a szervezet októberi chilei közgyűlésén.

Interpol
Nebojša Stefanović
belügyminiszter
Koszovó
Szerbia

Most

12:30, Frissítve: 12:36

Szigorúbb ellenőrzés az osztrák határon

A Szerbiában megjelent afrikai sertéspestis miatt az osztrák vámhatóság szigorúbb ellenőrzést rendelt el, a kór terjedésének megfékezése céljából. A vámosok elsősorban a személygépkocsikat ellenőrzik.
11:58, Frissítve: 12:05

Trópusi vihar sújtja Texast

Több mint ezer embert evakuáltak vagy mentettek ki csütörtökön az Egyesült Államokban a texasi Houston városából, amelyet az Imelda nevű trópusi vihar sújt.
08:19, Frissítve: 08:42

Javában zajlik a BorTér 2019 Szegeden

Több tucat pincészet képviselteti magát a BorTér 2019 Őszi Bormustrán Szegeden a Dóm téren kialakított rendezvényterületen. Helyszíni tudósítások a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.