Ugrás a tartalomra

Stefanović: A rendkívüli parlamenti választásokról még nem született döntés

2017.11.03
15:43
2024.03.19
08:37
Forrás
Szerbiai RTV
A Szerb Haladó Párt még nem döntött arról, kit jelöl a belgrádi polgármesteri posztra, valamint arról sem, hogy lesznek-e rendkívüli parlamenti választások - mondta Nebojša Stefanović.

A Szerb Haladó Párt tisztségviselője a sajtótájékoztatón hozzátette, a polgármesterjelöltet november végén vagy december elején mutatják be, míg a rendkívüli parlamenti választásokról tájékoztatják a nyilvánosságot, amint arról döntés születik.

Nebojša Stefanović, elnökségi tag, Szerb Haladó Párt: „Sosem voltam az, aki szökött volna a népakarat feltérképezése elől. Mindenki, aki azt mondja, hogy a választások ellen van, arra utal, hogy kételkedik a saját jó eredményében. Minden más magyarázat lényegtelen, mondhatnak, amit akarnak. Higgyék el, mindenki a politikusok közül ezt mondja, főleg akik tudják, hogy nincsen jó véleménnyel róluk a közvélemény. Vučić népszerűségét már felmértük, tudjuk, hogy az emberek hogyan vélekednek Aleksandar Vučićról. Azt azonban, hogy mit gondolnak róluk, azt egyesek esetében láttuk az előző voksoláson, mások esetében nem, mert nem vettek részt a versenyben.”

Nebojša Stefanović
Szerb Haladó Párt

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.