Ugrás a tartalomra

Stefanović: Senki sem bújhat ki a felelősség alól

2019.01.26
12:24
2024.03.19
08:49
Forrás
Tanjug
Szerbiában senki sem bújhat ki a felelősség alól, ha bűnt követ el - jelentette ki Nebojša Stefanović belügyminiszter.

Dragoljub Simonovićnak, Grocka polgármesterének és egyben a Szerb Haladó Párt főbizottsági tagjának letartóztatása azt bizonyítja, hogy Szerbiában senki sem bújhat ki a felelősség alól, ha bűnt követ el - jelentette ki Nebojša Stefanović belügyminiszter. Mint mondta, hosszú évek óta ismeri Simonovićot, együttműködtek, és nagyon meglepte, hogy megszervezte a Milan Jovanović újságíró elleni támadást. Annak ellenére, hogy ez mindenki számára kellemetlen most, meg szeretnék mutatni, hogy egyetlen politikus, rendőr, bíró, ügyész, vagy más köztisztviselő sem kap felmentést a tettei alól - tette hozzá Stefanović, aki hangsúlyozta, hogy a pártkönyvecske sem lesz biztosíték senki számára.

Az újságírók támadásával és fenyegetésével kapcsolatban elmondta, a rendőrség minden fenyegetést kivizsgál, amit a közösségi oldalakon, levélben, személyesen vagy a médián keresztül intéztek az újságírók felé, és amint fenyegetést észlelnek megkezdik a nyomozást.

Nebojša Stefanović
belügyminiszter
büntetés

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.