Ugrás a tartalomra

Suzana Vasiljević: Két napig folyamatosan figyelték Vučić életfunkcióit

2019.11.17
23:55
2020.02.28
16:30
Forrás
Blic
Két napig vizsgálták Aleksandar Vučić állapotát a belgrádi Katonai Orvosi Akadémián, vasárnap már valamivel jobban érezte magát - nyilatkozta a Blic napilapnak Suzana Vasiljević.

Szerbia államfőjének tanácsadója azt is elárulta, hogy Vučić annyira rosszul érezte magát pénteken, hogy ő kért segítséget, pedig ez nem jellemző rá, mivel nem szereti, ha mások gyengének látják. Hozzátette, hogy az elnök ezt a két napot gépekre kötve töltötte, amelyekkel folyamatosan figyelték az életfunkcióit, a vizsgálatok eredményei pedig vasárnap reggelre készültek el. Remélem, hogy a jövőben az államfő hallgatni fog azokra, akik az egészségére vigyáznak - tette hozzá Suzana Vasiljević. Kiemelte, hogy az elmúlt két nap folyamán Aleksandar Vučić több bátorító üzenetet kapott olyan vezető politikusoktól, mint Angela Merkel, illetve Emmanuel Macron.

Aleksandar Vučić

Most

08:07, Frissítve: 08:52

Napos, de hűvös idő

A 0 és 2 fok közötti délelőtti értékek után, a délután folyamán 11 fokig is felmelegedhet a levegő.

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.