Ugrás a tartalomra
Tanjug/Darko Vojinovic

Suzana Vasiljević : Két napig folyamatosan figyelték Vučić életfunkcióit

2019-11-17
23:55
2019-11-18
01:57
Forrás
Blic
Két napig vizsgálták Aleksandar Vučić állapotát a belgrádi Katonai Orvosi Akadémián, vasárnap már valamivel jobban érezte magát - nyilatkozta a Blic napilapnak Suzana Vasiljević.

Szerbia államfőjének tanácsadója azt is elárulta, hogy Vučić annyira rosszul érezte magát pénteken, hogy ő kért segítséget, pedig ez nem jellemző rá, mivel nem szereti, ha mások gyengének látják. Hozzátette, hogy az elnök ezt a két napot gépekre kötve töltötte, amelyekkel folyamatosan figyelték az életfunkcióit, a vizsgálatok eredményei pedig vasárnap reggelre készültek el. Remélem, hogy a jövőben az államfő hallgatni fog azokra, akik az egészségére vigyáznak - tette hozzá Suzana Vasiljević. Kiemelte, hogy az elmúlt két nap folyamán Aleksandar Vučić több bátorító üzenetet kapott olyan vezető politikusoktól, mint Angela Merkel, illetve Emmanuel Macron.

Aleksandar Vučić

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.