Ugrás a tartalomra

Suzana Vasiljević: Két napig folyamatosan figyelték Vučić életfunkcióit

2019.11.17
23:55
2020.02.28
16:30
Forrás
Blic
Két napig vizsgálták Aleksandar Vučić állapotát a belgrádi Katonai Orvosi Akadémián, vasárnap már valamivel jobban érezte magát - nyilatkozta a Blic napilapnak Suzana Vasiljević.

Szerbia államfőjének tanácsadója azt is elárulta, hogy Vučić annyira rosszul érezte magát pénteken, hogy ő kért segítséget, pedig ez nem jellemző rá, mivel nem szereti, ha mások gyengének látják. Hozzátette, hogy az elnök ezt a két napot gépekre kötve töltötte, amelyekkel folyamatosan figyelték az életfunkcióit, a vizsgálatok eredményei pedig vasárnap reggelre készültek el. Remélem, hogy a jövőben az államfő hallgatni fog azokra, akik az egészségére vigyáznak - tette hozzá Suzana Vasiljević. Kiemelte, hogy az elmúlt két nap folyamán Aleksandar Vučić több bátorító üzenetet kapott olyan vezető politikusoktól, mint Angela Merkel, illetve Emmanuel Macron.

Aleksandar Vučić

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.