Ugrás a tartalomra
Tanjug/Darko Vojinovic

Suzana Vasiljević: Két napig folyamatosan figyelték Vučić életfunkcióit

2019-11-17
23:55
2020-02-28
16:30
Forrás
Blic
Két napig vizsgálták Aleksandar Vučić állapotát a belgrádi Katonai Orvosi Akadémián, vasárnap már valamivel jobban érezte magát - nyilatkozta a Blic napilapnak Suzana Vasiljević.

Szerbia államfőjének tanácsadója azt is elárulta, hogy Vučić annyira rosszul érezte magát pénteken, hogy ő kért segítséget, pedig ez nem jellemző rá, mivel nem szereti, ha mások gyengének látják. Hozzátette, hogy az elnök ezt a két napot gépekre kötve töltötte, amelyekkel folyamatosan figyelték az életfunkcióit, a vizsgálatok eredményei pedig vasárnap reggelre készültek el. Remélem, hogy a jövőben az államfő hallgatni fog azokra, akik az egészségére vigyáznak - tette hozzá Suzana Vasiljević. Kiemelte, hogy az elmúlt két nap folyamán Aleksandar Vučić több bátorító üzenetet kapott olyan vezető politikusoktól, mint Angela Merkel, illetve Emmanuel Macron.

Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.