Ugrás a tartalomra

Szabadka Polgári Mozgalma gazdasági intézkedéscsomagot javasol

2020.04.04
12:06
2020.04.04
12:21
Forrás
Közlemény
Az ellenzéki tömörülés nyílt levelet intézett Bogdan Labanhoz.

Felszólítják a város polgármesterét, hogy minél gyorsabban dolgozza ki a szabadkai székhelyű vállalkozók, kis- és középvállalkozások, valamint a szociális szempontból leginkább érintett lakosok megsegítésére vonatkozó intézkedéscsomagját.

Szabadka Polgári Mozgalma többek között a következő döntések meghozatalát javasolja: a város mentse fel a bérletfizetési kötelezettség alól mindazokat a vállalkozókat és vállalkozásokat, akik és amelyek önkormányzati tulajdonban levő helyiségeket bérelnek, a rendkívüli állapot megszűnése utáni időszakban pedig adjon jelentős bérleti kedvezményt, a helyi utakról megközelíthető gazdasági rendeltetésű ingatlanokra kirótt illetéket töröljék el a 2020-as évben, csökkentsék le az önkormányzati képviselők, a helyi önkormányzati tisztségviselők, a közvállalatokban és közintézményekben megválasztott és kinevezett személyek, valamint a közvállalatok felügyelő bizottsági tagjainak pénzügyi juttatásait.

Szabadka Polgári Mozgalma
Bogdan Laban
polgármester
vállalkozók
intézkedéscsomag
Szabadka

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.