Ugrás a tartalomra

Szabadka Polgári Mozgalma nincs megelégedve a városvezetés munkájával

2018.04.26
13:09
2018.04.26
16:23
Forrás
Pannon RTV
Maglai Jenő, az SZPM frakcióvezetője sajtótájékoztatóján úgy vélekedett, a fontos beruházások nem haladnak. A politikus szerint a helyi médiumok nem megfelelően foglalkoznak az ellenzék munkájával.

Maglai Jenő bírálta a városvezetés elmúlt kétéves munkáját. Szabadka Polgári Mozgalmának frakcióvezetője úgy látja: a hatalom képviselői nem tartották be választási ígéreteiket. Szerinte Szabadka fejlesztése nem mozdult előre.

Maglai Jenő, frakcióvezető, Szabadka Polgári Mozgalma: „A nagy stratégiai projektjei a városnak sajnos állnak. A színháznak a kérdése. Két éve a színház építése áll. Ez a városvezetés nem volt képes két év alatt ezt a projektumot továbbvinni. A Palicsi-tó rendezése, a palicsi ökológiai projektumok, két éve állnak szintén.”

Maglai Jenő szerint a helyi médiumok a fontos kérdésekben nem szólaltatják meg az ellenzék képviselőit. Hozzátette: az autócenzúra komoly mértékben befolyásolja a médiaházak szerkesztéspolitikáját.

Maglai Jenő, frakcióvezető, Szabadka Polgári Mozgalma:
„- Arról mi a véleménye, hogy a Pannon Televízió a sajtótájékoztatóikon megjelenik és a Városi Képviselő-testület ülésein az önök véleményére is kíváncsiak vagyunk?
- Én ezt megértem, hogy a Pannon Televízió igyekszik abban, hogy legalább a minimális szinten tájékoztassa, vagy legalább helyet adjon mindenkinek minimális szinten. Azt gondolom, az objektív tájékoztatáshoz ez nem elegendő. Az objektív tájékoztatás az magába kellene, hogy foglalja azt is, hogy azokról a kérdésekről, amelyek igazán fontosak egy közösség részére, azokban a kérdésekben az ellenzék minden alkalommal megszólaljon.”

Maglai Jenő kifejtette, Szabadka Polgári Mozgalma az elkövetkezőkben járni fogja a terepet. Szeretnének sokkal többet egyeztetni az emberekkel. A helyiek problémáival foglalkozni.

Szabadka
Szabadka Polgári Mozgalma
Maglai Jenő

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.