Ugrás a tartalomra

Szabadkán egyeztetett a szerb belügyminiszter

2021.02.27
12:31
2021.02.27
15:42
Forrás
Közlemény
Különös hangsúlyt kap a vámügyi szabálysértések felderítése a szabadkai rendőrkapitányság és a bűnügyi rendőrség korrupcióellenes osztályának munkájában, mivel ezek hatalmas kárt okoznak az ország költségvetésében - mondta Aleksandar Vulin Szabadkán.

A szerb belügyminiszter és Vladimir Rebić rendőrigazgató ma a szabadkai rendőrség vezetőivel egyeztettek, két fontos téma kapcsán. Az egyik az illegális migráció minden formája elleni küzdelem, a másik pedig a vámügyletekkel és a határokon átnyúló bűnözéssel kapcsolatos bűncselekmények megfékezése. Az elmúlt hetekben és hónapokban nőtt az ezekhez köthető, felderített esetek száma, és ennek így kell lennie a jövőben is - mondta Vulin. 

Aleksandar Vulin, belügyminiszter, Szerbia: „Nem engedjük meg, hogy a vámügyleteken keresztül bárki megkárosítsa az állami költségvetést. Az ilyen jelenségek minden hordozója már vagy ismert, vagy hamarosan fény derül a kilétére. Szavatolhatom önöknek éppen a szabadkai rendőrkapitányság nevében, de a korrupcióellenes részleg, és a bűnügyi rendőrség igazgatósága nevében is, hogy különös gonddal fogunk foglalkozni a vámügyi szabálysértések minden formájával, és ezáltal a költségvetésünk megkárosításával.”

Belügyminisztréium
Aleksandar Vulin
Szabadka

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.