Ugrás a tartalomra
Belügyminisztréium

Szabadkán egyeztetett a szerb belügyminiszter

2021.02.27
12:31
2021.02.27
15:42
Forrás
Közlemény
Különös hangsúlyt kap a vámügyi szabálysértések felderítése a szabadkai rendőrkapitányság és a bűnügyi rendőrség korrupcióellenes osztályának munkájában, mivel ezek hatalmas kárt okoznak az ország költségvetésében - mondta Aleksandar Vulin Szabadkán.

A szerb belügyminiszter és Vladimir Rebić rendőrigazgató ma a szabadkai rendőrség vezetőivel egyeztettek, két fontos téma kapcsán. Az egyik az illegális migráció minden formája elleni küzdelem, a másik pedig a vámügyletekkel és a határokon átnyúló bűnözéssel kapcsolatos bűncselekmények megfékezése. Az elmúlt hetekben és hónapokban nőtt az ezekhez köthető, felderített esetek száma, és ennek így kell lennie a jövőben is - mondta Vulin. 

Aleksandar Vulin, belügyminiszter, Szerbia: „Nem engedjük meg, hogy a vámügyleteken keresztül bárki megkárosítsa az állami költségvetést. Az ilyen jelenségek minden hordozója már vagy ismert, vagy hamarosan fény derül a kilétére. Szavatolhatom önöknek éppen a szabadkai rendőrkapitányság nevében, de a korrupcióellenes részleg, és a bűnügyi rendőrség igazgatósága nevében is, hogy különös gonddal fogunk foglalkozni a vámügyi szabálysértések minden formájával, és ezáltal a költségvetésünk megkárosításával.”

Belügyminisztréium
Aleksandar Vulin
Szabadka

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!