Ugrás a tartalomra
Szájer József
http://szajer.fidesz-eu.hu

Szájer József: Gyáva döntés volt a határozat Trócsányiról

2019-09-30
14:49
Forrás
MTI
A fideszes EP-képviselő azt mondta: a döntés a szakbizottság politikai megoszlását tükrözi.

Gyáva döntésnek nevezte Szájer József fideszes EP-képviselő az Európai Parlament jogi bizottságának határozatát Trócsányi László biztosi jelölése kapcsán. Szájer József hangsúlyozta, az EP jogi bizottságának eljárása a magyar biztosjelölttel szembeni "politikai lincselés", "durva és gyáva" akció a szakbizottság baloldali politikai erőinek részéről. Semmilyen módon nem akarták támogatni Trócsányi László jelölését, büntetést akartak kiszabni rá, amiért megvédte a magyar polgárokat, amiért ő volt a jogi határzár létrehozója - tette hozzá.

Szájer József
Trócsányi László
Fidesz
EP-képviselő

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.