Ugrás a tartalomra
http://szajer.fidesz-eu.hu

Szájer: Trócsányi László meghallgatása politikai boszorkányüldözés

2019.09.26
19:05
2019.09.26
19:13
Forrás
MTI
A bevándorlást korlátozó jogi szabályok elfogadása miatt az európai baloldal támadást intézett Trócsányi Lászlóval szemben - jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő.

Trócsányi László magyar uniós biztosjelölt meghallgatásával összefüggésben politikai boszorkányüldözés folyik, ugyanis a volt igazságügyi miniszter volt az, aki részleteiben kidolgozta és elfogadta azokat a törvényeket, amelyek megállították a bevándorlást Magyarországon - mondta Szájer József Brüsszelben. Magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta: a döntés elfogadhatatlan, az a jog megerőszakolását jelenti. Csütörtöki döntésével az Európai Parlament jogi bizottsága lábbal tiporta az unió jogi szabályait - fogalmazott a politikus.

Szájer József
Fidesz
EP-képviselő
Trócsányi László

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!