Ugrás a tartalomra

Szarajevóba látogatott a szerb államfő

2017.09.07
18:01
2017.10.04
12:33
Forrás
Szerbiai RTV, fotó: Tanjug
Szarajevóba látogatott ma Alaksandar Vučić. A szerb államfő kiemelte, Bosznia és Hercegovina barátként tekinthet Szerbiára.

Szarajevóba látogatott ma Alaksandar Vučić. A bosnyák főváros repülőterén a szerb államfőt elsőként Igor Crnadak boszniai külügyminiszter, valamint Abdulah Skaka szarajevói polgármester fogadta. Ezt követően Bosznia és Hercegovina elnökségek székhelye előtt katonai tiszteletadás mellett Dragan Čović, a boszniai államelnökség soros horvát elnöke köszöntötte Alaksandar Vučićot. A ceremónián Bakir Izetbegović és Mladen Ivanić, az államelnökség bosnyák és szerb tagja is részt vett.

A szerb államfő kiemelte, Bosznia és Hercegovina barátként tekinthet Szerbiára. Alaksandar Vučić mellett Zorana Mihajlović és Rasim Ljajić kormányalelnökök is Szarajevóba utaztak, ahol az előzetes tervek szerint két napot töltenek majd el. A szerb államfő legutóbb hat évvel ezelőtt járt hivatalos úton Bosznia és Hercegovinában.

államfő
Szarajevó

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű