Ugrás a tartalomra

Száz év magány - lakossági fórum Felsőhegyen

2019.04.18
07:35
2020.03.13
17:23
Forrás
Pannon RTV
A problémákat ne hozzuk Európába – hangzott el a felsőhegyi lakossági fórumon.

A Száz év magány címmel szerdai rendezvényen kiemelték, hogy a vajdasági magyarság idén első ízben szavazhat az európai parlamenti választáson. Ha a Fidesz sikeresen szerepel, száz év után fejlődhet régiónk – mondta Czeglédi Rudolf, Zenta község VMSZ-es polgármestere. Az esten emellett Egeresi Sándor, tartományi titkárhelyettes, valamint Kislinder Gábor, Topolya VMSZ-es polgármestere hívta fel a felsőhegyi lakosság figyelmét a szavazás fontosságára.

Czeglédi Rudolf, polgármester, Zenta község: „Ahogy a szlogenünk is mondja, Mindannyian. A mai témánk, hogy mit kínál a magyar nemzet, azonban ehhez az is hozzátartozik, hogy mit kíván a magyar nemzet. Összetartást. Ez azt jelenti, hogy minden polgárnak élnie kellene a szavazati jogával, hogy erősítsük a Fidesz-KDNP jelenlétét az Európai Parlamentben. Ezzel pedig a Fidesz azt a pártcsaládot erősítse, amely  álláspontja, hogy az Európai Unió maradjon nemzetállamok szövetsége.”

Mindannyian!
Czegledi Rudolf
Felsőhegy

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.