Ugrás a tartalomra

Szegeden tárgyal majd Szijjártó és Selaković

2022.04.04
17:47
Forrás
Közlemény
Szerdán találkozik Szegeden a szerb külügyminiszter magyar hivatali kollégájával. Nikola Selaković erről telefonon egyeztetett Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel.

A megbeszélés célja a két ország közötti gazdasági és politikai kapcsolatok további fejlesztése.

A két politikus gratulált egymásnak a tegnap megtartott szerbiai és magyarországi választásokon elért sikerekhez. Elégedettségüknek adtak hangot, hogy mindkét ország polgárai a folytonosság politikáját támogatják, valamint a szerb-magyar barátság megszilárdítását. Újfent megállapítást nyert, hogy Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő barátsága és kölcsönös bizalma garanciát jelent a nemzetközi jó kapcsolatok folytonosságára, amelyek jelenleg történelmi csúcson vannak.

Szijjártó Péter
Nikola Selaković
Szeged
tárgyal

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.