Ugrás a tartalomra
FoNet/Ognjen Stevanović

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

2019-09-21
16:31
2019-09-21
16:44
Forrás
Tanjug
Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban

A találkozó résztvevői megállapodtak abban, hogy a szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek és egy mindent átható stratégiai partnerség jellemzi.

Ma este egyébként fél 8-tól a Kínai Népköztársaság 70 éves fennállását ünneplik majd Belgrádban, a Sava központban. Az eseményen a szerb kormány minden tagja, valamint Aleksandar Vučić államfő is részt vesz.

Kína
Ana Brnabić
Belgrád
Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság

Most

07:10, Frissítve: 09:35

A héten marad a változékony időjárás

Csapadékos, változékony hetünk lesz. Nem kizárt a mennydörgéssel kísért zivatar sem, amelyet jégeső kísérhet. A június hozhat változást, napsütést, szárazabb időt.
06:55

Tíznapos nemzeti gyász Spanyolországban

Ma tíznapos nemzeti gyász kezdődik Spanyolországban a koronavírus-járvány áldozatainak emlékére. A gyász idejére félárbócra engedik a közintézményekre kihelyezett zászlókat.
22:35

A VIVE 25 éve

Nagy várakozás előzi meg a VIVE magyarnóták és csárdások fesztiváljának szeptember 26-ra és 27-re tervezett 25 éves jubileumi ünnepségét.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.