Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
FoNet/Zoran Mrđa

A szerb kormány válaszintézkedést hoz Horvátországgal szemben

2018-04-25
16:12
2018-04-25
20:57
Forrás
B92
Holnapi ülésén dönt a szerb kormány azokról az intézkedésekről, amelyeket válaszként hoz meg arra a lépésre, hogy Horvátország beutazási tilalmat vezetett be Aleksandar Vulin védelmi miniszter ellen.

Ana Brnabić szerb kormányfő úgy nyilatkozott, ma reggel készült el a tervezet, amely a kormány elég fog kerülni.

Ivica Dačić külügyminiszter pedig azt mondta, a védelmi miniszter beutazásának megakadályozása miatt Szerbia is hasonló intézkedéseket vezet be Horvátország ellen.

szerbia
Horvátország

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.