Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
FoNet/Zoran Mrđa

A szerb kormány válaszintézkedést hoz Horvátországgal szemben

2018-04-25
16:12
2018-04-25
20:57
Forrás
B92
Holnapi ülésén dönt a szerb kormány azokról az intézkedésekről, amelyeket válaszként hoz meg arra a lépésre, hogy Horvátország beutazási tilalmat vezetett be Aleksandar Vulin védelmi miniszter ellen.

Ana Brnabić szerb kormányfő úgy nyilatkozott, ma reggel készült el a tervezet, amely a kormány elég fog kerülni.

Ivica Dačić külügyminiszter pedig azt mondta, a védelmi miniszter beutazásának megakadályozása miatt Szerbia is hasonló intézkedéseket vezet be Horvátország ellen.

Szerbia
Horvátország

Most

23:55, Frissítve: 00:01

Tömeges állatpusztulás Versecnél

Két nap alatt mintegy hetven állat pusztult el Versecnél, jelenti a Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület. A feltételezések szerint mérgezett gabonaszemek okozták az állatok elhullását.
23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.