Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
TANJUG/ Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije/ Slobodan Miljevic

A szerb kormányfő végzi el a pénzügyminiszteri feladatokat

2018-05-17
09:50
Forrás
Tanjug
Az eddigi pénzügyi tárcavezető lemondott személyes okokra hivatkozva

Ana Brnabić szerb miniszterelnök végzi el a pénzügyminiszteri feladatokat az új tárcavezető kinevezéséig - értesült a Tanjug hírügynökség. A hírt a kormányfő sajtóirodájából is megerősítették. Mint arról korábban hírt adtunk, Dušan Vujović eddigi pénzügyi tárcavezető személyes okokra hivatkozva lemondott tisztségéről, amit a köztársasági parlament elfogadott. Sajtóértesülések szerint az új miniszter Siniša Mali leköszönő belgrádi polgármester lesz.

szerb kormányfő
pénzügyminiszter

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.