Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
TANJUG/ Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije/ Slobodan Miljevic

A szerb kormányfő végzi el a pénzügyminiszteri feladatokat

2018-05-17
09:50
Forrás
Tanjug
Az eddigi pénzügyi tárcavezető lemondott személyes okokra hivatkozva

Ana Brnabić szerb miniszterelnök végzi el a pénzügyminiszteri feladatokat az új tárcavezető kinevezéséig - értesült a Tanjug hírügynökség. A hírt a kormányfő sajtóirodájából is megerősítették. Mint arról korábban hírt adtunk, Dušan Vujović eddigi pénzügyi tárcavezető személyes okokra hivatkozva lemondott tisztségéről, amit a köztársasági parlament elfogadott. Sajtóértesülések szerint az új miniszter Siniša Mali leköszönő belgrádi polgármester lesz.

szerb kormányfő
pénzügyminiszter

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.