Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

A Szerb lista elnökségi tagjait, illetve polgármesterjelöltjeit fogadta Vučić

2021.09.15
17:44
Forrás
predsednik.rs
A Koszovóban élő szerb népet képviselő politikusok további pénzügyi támogatást kértek a szerb államfőtől az ott élő szerb nemzetet érintő kiemelten fontos projektek megvalósításához

A Szerb lista elnökségi tagjait, illetve polgármesterjelöltjeit fogadta Aleksandar Vučić szerb elnök Belgrádban. A felek a közelgő koszovói helyi választásokkal kapcsoltban egyeztettek, de téma volt a régióban uralkodó biztonsági és gazdasági helyzet is, illetve az is, hogy a koszovói fél továbbra sem tesz eleget a brüsszeli egyezményben foglalt kötelességeinek.

Aleksandar Vučić támogatásáról biztosította a Szerb lista képviselőit és azt mondta, hogy a további pénzügyi támogatások lehetőségét is megvizsgálják.

Aleksandar Vučić
Koszovó

Most

13:29

Dušan Bajatović: Nem drágul a gáz

Hozzátette, a gázművek hamarosan újabb hosszú távú szerződést köt a Gazprom orosz vállalattal, és az elvárások szerint ez a megállapodás flexibilis lesz az árak tekintetében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.