Ugrás a tartalomra

Szerbia 250 ezer euróval támogatja a boszniai Szerb Köztársaság Szolidáris Alapját

2018.12.23
20:31
2018.12.23
20:43
Forrás
Szerbiai RTV
A támogatással elősegítik, hogy a mozgáskorlátozott gyerekek számára beszerezzenek egy robotasszisztált rehabilitációs gépet.

A szerb kormány, akárcsak tavaly, idén is 250 ezer euróval támogatta a boszniai Szerb Köztársaság Szolidáris Alapját. A Banja Lukán megszervezett humanitárius akción Ana Brnabić szerb miniszterelnök is részt vett. Elmondása szerint ez a rendezvény is bizonyítéka annak, hogy mennyire szoros és közvetlen a kapcsolat Szerbia és a bosznia Szerb Köztársaság között. A kormányfő emlékeztetett arra, hogy Szerbia 2014 óta 21 millió 750 ezer euró értékben támogatott projekteket, és csak idén kilencmillió euróval segítette a Szerb Köztársaságot.

Ana Brnabić
Bosznia
támogat
Banja Luka

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.