Ugrás a tartalomra

Szerbia és Bahrein együttműködése

2021.03.12
19:33
2021.03.12
19:43
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő a közel-keleti Bahreinben tesz hivatalos látogatást, ahol Hamad-Ibn-Ísza-Ál-Halífa királlyal találkozik.

A felek egyebek között a két ország közötti politikai és gazdasági együttműködés, illetve a befektetések lehetőségeiről egyeztetnek. A szerb államfő Hamad király meghívására utazott Bahreinba. Vučić bejelentette, hogy Szerbia és Bahrein együttműködésről szóló megállapodást ír alá, valamint azt is, hogy bahreini király hamarosan Belgrádba látogat.

Emlékeztetett arra, hogy a koronavírus-járvány okozta krízis ideje alatt az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein is küldött humanitárius segélyt Szerbiának.

Szerbia
Bahrein
Aleksandar Vučić
együttműködés

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.