Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Szerbia és Bosznia-Hercegovina továbbra is tartja magát az európai értékekhez

2018-11-24
20:45
2018-11-24
23:00
Forrás
Szerbiai RTV
Emellett tiszteletben tartja a nemzetközi egyezményeket, mint amilyen a Közép-európai Szabadkereskedelmi Megállapodás is - erősítette meg Ana Brnabić és Denis Zvizdić.

A szerb kormányfő és Bosznia-Hercegovina államelnökségének elnöklője hangsúlyozták, hogy közösen fogják felszólítani az unió országait, hogy cselekedjenek annak érdekében, hogy a Szerbiából, illetve Bosznia-Hercegovinából érkező termékekre kiszabott 100%-os vámot Koszovó szüntesse meg. A két politikus abban is egyetértett, hogy egyelőre nem terveznek ellenlépést a Koszovó által kiszabott vám miatt. Hozzátették, hogy a Koszovó által egyoldalúan kiszabott vám elbátortalaníthatja a külföldi befektetőket, hogy a régió országaiba invesztáljanak. 

Szerbia
Bosznia-Hercegovina
Ana Brnabić
Denis Zvizdić

Most

22:00

Tragédiák a túlzsúfolt Mount Everesten

Három indiai hegymászó halt meg a Mount Everesten (Csomolungma) az elmúlt napokban, és ezzel hétre emelkedett az idei, tavaszi mászószezon halálos áldozatainak száma – közölték a nepáli hatóságok.
20:09, Frissítve: 20:18

Az egész világon felborult az időjárás

Kettéhasadt Chilében a hatalmas Dél-patagóniai jégmező - a tudósok szerint ez arra figyelmeztet, hogy a klímaváltozás hatása még a korábbi feltételezésekhez képest is sokkal súlyosabb.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.