Ugrás a tartalomra

Szerbia és Észak-Macedónia kapcsolata a modern történelem legmagasabb szintjén van

2023.03.31
12:55
2023.03.31
17:28
Forrás
beta.rs
Aleksandar Vučić szerb elnök és Dimitar Kovacsevszki észak-macedón miniszterelnök így értékelte ma Belgrádban a két ország kapcsolatát.

Vučić Instagram-bejegyzésében azt írta, Kovacsevszkivel együtt továbbra is az emberek érdekében munkálkodnak. Hivatalos szerbiai látogatása során Dimitar Kovacsevszki találkozik Ana Brnabić szerb miniszterelnökkel, valamint a szerb parlament elnökével, Vladimir Orlićtyal is. Vučić, Kovacsevszki és Brnabić tegnap este körbejárták a Belgrád a vízen városrészt. Vučić az Instagram-profilján továbbá azt írta, véleményt cseréltek a Nyitott Balkán kezdeményezésről, a térség EU-hoz vezető útjáról, a Nyugat-Balkán perspektívájáról, valamint tervekről, új projektekről is.

Szerbia
Észak-Macedónia
Dimitar Kovacsevszki

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.