Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbia és Kuba kapcsolata kiváló

2022.05.21
21:48
2022.05.22
16:22
Forrás
Pannon RTV
Szerbia és Kuba kapcsolata kiváló - nyilatkozta a Pannon RTV-nek adott exkluzív interjújában Gustavo Tristá del Todo.

A gazdasági és idegenforgalmi együttműködés is kimagasló - értékelte Kuba leköszönő belgrádi nagykövete, aki a Kuba barátai elnevezésű kultúrrendezvény vendége volt Topolyán. Elmondta, a szerb főváros számára az egyik legkedvesebb hely, ugyanis csodálatos 11 évet tudhat maga mögött. Kiemelte, Havanna támogatja a szerb vezetést és az ország területi integritását.

„Minden probléma nélkül támogatjuk Szerbiát, és félreérthetetlen az álláspontunk. Koszovót illetően is támogatjuk Szerbiát. Számunkra Koszovó Szerbia része. Erről felesleges is többet beszélni. Ezzel kapcsolatban nincs semmilyen más álláspont. Támogatjuk Szerbiát a területi integritása kapcsán.”

Kuba
Gustavo Tristá del Todo
nagykövet
Kuba barátai
Topolya
Havanna

Most

18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű