Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbia és Kuba kapcsolata kiváló

2022.05.21
21:48
2022.05.22
16:22
Forrás
Pannon RTV
Szerbia és Kuba kapcsolata kiváló - nyilatkozta a Pannon RTV-nek adott exkluzív interjújában Gustavo Tristá del Todo.

A gazdasági és idegenforgalmi együttműködés is kimagasló - értékelte Kuba leköszönő belgrádi nagykövete, aki a Kuba barátai elnevezésű kultúrrendezvény vendége volt Topolyán. Elmondta, a szerb főváros számára az egyik legkedvesebb hely, ugyanis csodálatos 11 évet tudhat maga mögött. Kiemelte, Havanna támogatja a szerb vezetést és az ország területi integritását.

„Minden probléma nélkül támogatjuk Szerbiát, és félreérthetetlen az álláspontunk. Koszovót illetően is támogatjuk Szerbiát. Számunkra Koszovó Szerbia része. Erről felesleges is többet beszélni. Ezzel kapcsolatban nincs semmilyen más álláspont. Támogatjuk Szerbiát a területi integritása kapcsán.”

Kuba
Gustavo Tristá del Todo
nagykövet
Kuba barátai
Topolya
Havanna

Most

17:54, Frissítve: 18:01

Kórházba szállították Ferenc pápát

Korábban tervezett orvosi vizsgálatok céljából kórházba szállították Ferenc pápát – jelentette be a vatikáni szóvivő. Matteo Bruni nem tért ki arra, milyen vizsgálatokat végeznek, és azt sem tudni, ezek mennyi időt vesznek igénybe.
17:19

Pályázat női vállalkozóknak

Idén is támogatja a női vállalkozókat a Tartományi Kormány. Az érintettek gépek és felszerelések vásárlására, számítógépekre, szoftverekre, valamint innovációs, digitalizációs fejlesztésre is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.
17:01

Az IFRC és a WHO budapesti központját is bővítik

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének (IFRC), valamint az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) is bővítik a budapesti központját - jelentette be a Genfben tárgyaló magyar külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.