Ugrás a tartalomra
Marko Djuric, Jan Bratu
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Szerbia készen áll a Koszovóval való párbeszéd folytatására

2018-02-13
20:34
2018-02-13
20:42
Forrás
VajdaságMA
Marko Đurić, a Szerb Kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője Jan Bratuval, az EBESZ koszovói missziójának vezetőjével tárgyalt.

Szerbia tájékoztatta Brüsszelt arról, hogy készen áll a párbeszéd folytatására, jelentette ki ma Marko Đurić, a Szerb Kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője a Jan Bratuval, az EBESZ koszovói missziójának vezetőjével folytatott megbeszélésén. Ennek a folyamatnak az egyetlen akadálya eddig is Pristina volt, amely egy évvel ezelőtt a parlament formális határozatával is befagyasztotta a párbeszédet, közölte a Koszovóval foglalkozó iroda. Đurić elégedettségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az Oliver Ivanović elleni gyilkossággal kapcsolatos nyomozás első dokumentumai végre megérkeztek, igaz, egy hónap késéssel

Szerbia
Koszovó
párbeszéd
Brüsszel

Most

22:51, Frissítve: 22:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.