Ugrás a tartalomra
Marko Djuric, Jan Bratu
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Szerbia készen áll a Koszovóval való párbeszéd folytatására

2018-02-13
20:34
2018-02-13
20:42
Forrás
VajdaságMA
Marko Đurić, a Szerb Kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője Jan Bratuval, az EBESZ koszovói missziójának vezetőjével tárgyalt.

Szerbia tájékoztatta Brüsszelt arról, hogy készen áll a párbeszéd folytatására, jelentette ki ma Marko Đurić, a Szerb Kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője a Jan Bratuval, az EBESZ koszovói missziójának vezetőjével folytatott megbeszélésén. Ennek a folyamatnak az egyetlen akadálya eddig is Pristina volt, amely egy évvel ezelőtt a parlament formális határozatával is befagyasztotta a párbeszédet, közölte a Koszovóval foglalkozó iroda. Đurić elégedettségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az Oliver Ivanović elleni gyilkossággal kapcsolatos nyomozás első dokumentumai végre megérkeztek, igaz, egy hónap késéssel

szerbia
Koszovó
párbeszéd
Brüsszel

Most

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.