Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Szerbia már nem magas fertőzési kockázatú ország

2021.05.15
07:14
2021.05.15
07:33
Forrás
Tanjug
Eltávolította Szerbiát a magas fertőzöttséggel rendelkező országok listájáról a németországi Robert Koch Intézet, és áthelyezte a kockázatos államok közé.

Az 1891-ben alapított intézet szövetségi szintű egészségügyi intézmény Németországban, ami közvetlenül az Egészségügyi Minisztérium irányítása alá tartozik. A járványügyi szempontból kockázatos térségek listáján van még Bosznia és Hercegovina, Észak-Macedónia, Észtország, Ukrajna, az Egyesült Királyság és Koszovó is.

Németország
Szerbia
kockázat
lista

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.