Ugrás a tartalomra

Szerbia mindent megtesz a béke megőrzése érdekében

2019.05.31
14:21
2019.05.31
17:21
Forrás
Pannon RTV
Az észak-koszovói történésekkel, annak következményeivel és Szerbia álláspontjával kapcsolatban Dušan Kozarev, a szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetőhelyettese nyilatkozott a Pannon RTV-nek.

Elmondta, Szerbia mindent megtesz a béke és a stabilitás megőrzése érdekében.

Dušan Kozarev, Szerbia Koszovó-ügyi irodájának vezetőhelyettese: „Nagyon kicsi a mozgásterünk, ezen belül igyekszünk mindent megtenni, amit csak tudunk, hogy megőrizzük a békét és a stabilitást, mert a régióban köztudottan törékeny a helyzet. A térség hagyományaiból és történelméből eredő kihívásokkal kell szembenéznünk, és ezzel mi nagyon is tisztában vagyunk. Mint a Nyugat-Balkán legnagyobb, legerősebb országa, szeretnénk azon az úton haladni, amelyen a legjobbak vagyunk, ahol vezető szerepet töltünk be, és a legjobb eredményeket tudhatjuk magunkénak. Ez pedig a gazdasági fejlődés és a lakosság életminőségének javítása. Pristina sajnos a fegyvercsörgetés, a fenyegetés és a támadás eszközeit választotta.”

Dušan Kozarev
Koszovó

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.