Ugrás a tartalomra
FoNet/Instagram predsednika Srbije

Szerbiába érkezett Miloš Zeman

2023.01.29
18:31
Forrás
Szerbiai RTV
Két napos hivatalos látogatásra érkezett Szerbiába Miloš Zeman.

A leköszönő cseh elnököt Aleksandar Vučić fogadta a belgrádi reptéren. A szerb államfő Instagram oldalán azt írta, hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy a cseh elnököt, napjaink egyik utolsó nagy államfőjét és Szerbia igaz barátját köszöntheti. Miloš Zeman öt éves mandátuma véget ér, helyét Petr Pavel nyugalmazott tábornok veszi át, aki Andrej Babišsal szemben tudott nyerni a cseh államfőválasztáson.

Miloš Zeman
Aleksandar Vučić
Szerbia
Csehország

Most

21:20, Frissítve: 21:25

Bántalmazta lányát egy nő Pancsován

A dél-bánáti városban letartóztattak egy 32 éves nőt, mert a gyanú szerint erőszakosan bánt lányával, sértegette, gúnyolta, szidta, kezeit a babaetetőhöz kötözte és kidobta a teraszra.
19:59, Frissítve: 20:08

Vízválság

Az évtized végére 40%-kal több édesvízre lesz szükségünk, mint amennyi elérhető lesz - állítják a szakértők.
19:21, Frissítve: 19:38

Ketyeg az éghajlati időzített bomba

Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület kiadta legutóbbi jelentésének összefoglalóját, amelyben a tudósok rámutatnak, hogy nincs sok időnk az éghajlatváltozás elleni küzdelem megnyerésére, ezért a kibocsátások mielőbbi csökkentésére lenne szükség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.