Ugrás a tartalomra
Fonet

„Szerbiában nem maradnak büntetlenül a bűnözők”

2019.01.13
14:27
2019.11.27
12:35
Forrás
Tanjug
Drákói büntetéseket alkalmaznak majd a bűnözés elleni küzdelemben Szerbiában - jelentette ki Nebojša Stefanović az életfogytig tartó börtönbüntetés bevezetésével kapcsolatban.

A szerb belügyminiszter leszögezte, megmutatják, hogy Szerbiában nem maradnak büntetlenül a bűnözők. Az előrehozott parlamenti választásokról is beszélt a Pink TV vendégeként Stefanović. Mint mondta, több tényezőtől is függ, hogy lesznek-e előrehozott parlamenti választások idén. További részleteket ezzel kapcsolatban azonban nem közölt.

börtönbüntetés
életfogytiglan
Nebojša Stefanović
belügyminiszter

Most

14:12

Kevesebb a migráns Horgoson

Rendszeresen begyűjtik Észak-Bácskában a határ menti övezetben megbúvó migránsokat, ők azonban visszaszivárognak. A települések központját elkerülik, napközben most nem is igazán mozognak, mert elkezdődött a harmincnapos muszlim böjt, a ramadán.
14:02, Frissítve: 15:46

Faültetési akciót tartottak Palicson

Mintegy 300 facsemetével gazdagodott a palicsi természeti park. A magas vízszint miatt egyes fajták elkezdtek korhadni, aminek következtében csökkent a fafajták sokszínűsége a parkban. Ezen szeretne javítani a Palics-Ludas Közvállalat az ültetéssel.
13:30, Frissítve: 13:38

Uniós csúcs Brüsszelben

Ma kezdődött a kétnapos uniós csúcs Brüsszelben. A tárgyalások fő témái közé tartozik az Ukrajnának nyújtott fegyverkezési és pénzügyi támogatás, a migráció, az uniós gazdasági versenyképesség.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.