Ugrás a tartalomra

Szerbiai látogatáson Kövér László

2021.07.05
12:45
2021.07.05
16:56
Forrás
Pannon RTV
A magyar házelnök exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak. A beszélgetést kedden, a 20 órai Híradót követően láthatják.

Kétnapos szerbiai látogatásra érkezett Kövér László. A Magyar Országgyűlés elnökét Belgrádban délután Ivica Dačić, a Szerb Parlament elnöke, és a parlament küldöttsége fogadja. Utána a szerb kormány épületében Ana Brnabić miniszterelnökkel tárgyal, majd a Szerb Parlament épületében egyeztet vendéglátójával, Ivica Dačićtyal.

A tervek szerint délután 4 órakor aláírják a partnerségről szóló keretegyezményt és közös sajtótájékoztatót tartanak, amelyet élőben közvetít a Pannon Televízió. Ezt követően Kövér László a VMSZ parlamenti frakciójának tagjaival találkozik. A hivatalos program szerint a Magyar Országgyűlés elnöke holnap reggel Aleksandar Vučić szerb államfővel folytat megbeszélést, majd Újvidéken meglátogatja az Európa Kollégiumot, ahol fogadja őt Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a VMSZ elnöke.

Kövér a nap folyamán megtekinti az épülő topolyai Vénusz rekreációs központot és a TSC Labdarúgó Akadémiát. Kétnapos szerbiai látogatását Kövér László holnap Szabadkán zárja, ahol délután megtekinti Bíró Károly egész alakos szobrát, ellátogat a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra, valamint a Magyar Médiaházba, ahol exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak. A magyar házelnökkel készült beszélgetést kedden, a 20 órai Híradót követően láthatják.

Kövér László

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.