Ugrás a tartalomra

Szerdára várhatóak az izraeli választások végleges eredményei

2019.04.10
07:41
2024.03.19
08:45
Forrás
Euronews
Fej fej mellett halad a Benjámin Netanjahu vezette kormányzó Likud és a centrista Kék-fehér párt az izraeli parlamenti választásokon.

Az exit pollok alapján egyelőre úgy tűnik, hogy mindkét párt 36-36 főt küldhet a jeruzsálemi törvényhozásba. A végleges eredmények csak szerdára várhatóak és ezután kezdődhetnek meg a koalíciós tárgyalások. Szakértők viszont arra számítanak, hogy a jobboldali tömb és így ismét a Likud alakíthat kormányt. A végkifejleten sokat változtathatnak a kis pártok, ugyanis jelenleg öten is a bejutási küszöbnél vannak. Ha mind helyet kapnának a kneszetben, az a baloldalt erősítené, de ez nem valószínű, hiszen az alacsony részvétel miatt az arab pártok minden eddiginél gyengébben teljesítettek.

Izrael
választás
Netanjahu

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű