Ugrás a tartalomra

Szijjártó: Már nem kétséges, hogy Brüsszel a menekültek betelepítésén dolgozik

2017.10.22
08:44
Forrás
MTI
Európa biztonságának totális feladása történt - tette hozzá a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Az Európai Parlament jogi ügyekkel foglalkozó szakbizottságának döntése után senkiben nem lehet kétség, hogy létezik az a terv, amelynek alapján Brüsszel a menekültek betelepítésén dolgozik - mondta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A külügyminiszter közölte, olyan döntés született, amely több milliónyi illegális bevándorló előtt nyitja meg az utat Európa felé. Ráadásul egy kötelező, vég nélküli, állandó és felső határ nélküli elosztási kvótát akarnak bevezetni - tette hozzá. Szijjártó Péter kijelentette: ezzel a döntéssel Európa biztonságának totális feladása történt, hiszen eddig legalább a szavak szintjén egyetértés volt abban, hogy az illegális és gazdasági bevándorlók, valamint a menekültek között különbséget kell tenni, mostanra viszont ez is megszűnt. (MTI)

Európa
betelepítés
migráns
menekült
Szijjártó Péter

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.