Ugrás a tartalomra
Szíjjártó tárgyal Varsóban
MTI Fotó: KKM

Szijjártó: Sem Magyarország, sem Lengyelország nem fogad bevándorlót

2018-02-08
12:47
2018-02-08
12:53
Forrás
MTI
Dacára minden nyomásnak, zsarolásnak és ultimátumnak sem Magyarország, sem Lengyelország nem fog befogadni egyetlen illegális bevándorlót sem - hangsúlyozta Szijjártó Péter.

Miután Joachim Brudzinski lengyel belügyminiszterrel tárgyalt Varsóban, a magyar külgazdasági és külügyminiszter kiemelte, a tárgyalások során bebizonyosodott, hogy minél nagyobb nyomás alá akarnak helyezni bennünket Nyugat-Európából, annál stabilabb és erősebb lesz a lengyel-magyar együttműködés a migráció kérdésében. A megbeszélésen azt is világossá tették, hogy sem Magyarország, sem Lengyelország nem fog befogadni egyetlen illegális bevándorlót sem, ahogy eddig sem fogadott be.

Szijjártó Péter
Magyarország
Lengyelország
bevándorló
migráns
Varsó

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.
11:02, Frissítve: 11:19

Kishegyesen kezdte a tájolást a Tanyaszínház

Elkezdődött az echós színház turnéja. A premier előtt idén két helyszínen is látható az Y-elágazás, a Tanyaszínház ősbemutatója. A huszonöt tájolási helyszín közül szerdán az elsőt kipipálták.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.