Ugrás a tartalomra

Amerikai sajtóértesülések szerint Szingapúrban találkozik Donald Trump és Kim Dzsong Un

2018.05.10
09:02
2018.05.10
09:10
Forrás
MTI
Több amerikai médium - köztük a The Hill, a The New York Times, a CNN hírtelevízió - egybehangzóan állítja, hogy az amerikai elnök és az észak-koreai vezető csúcstalálkozója Szingapúrban lesz.

Amerikai sajtóértesülések szerint Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető Szingapúrban találkozik majd. A hír szerdán este látott napvilágot, azt követően, hogy Donald Trump kizárta, hogy az Észak- és Dél-Korea közötti demilitarizált övezetben, Panmindzsonban lenne a helyszín, amint azt ő először javasolta. A CNN a Fehér Ház meg nem nevezett tisztségviselőire hivatkozva azt jelentette: az amerikai kormányzat számára Szingapúr semlegesebb, és ezért kedvezőbb lenne minden más javasolt helyszínnél.

Szingapúr
találkozó
Donald Trump
Kim Dzsong Un

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.