Ugrás a tartalomra

Szövetség Szerbiáért vezetői megpróbáltak bejutni a belgrádi városi képviselő-testületbe

2019.04.04
14:45
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
Azzal a céllal szerettek volna bejutni az épületbe, hogy kifejezzék nemtetszésüket a fővárosban zajló projektekkel kapcsolatban.

Az ellenzéki Szövetség Szerbiáért vezetői délelőtt megpróbáltak bejutni a belgrádi városi képviselő-testület épületébe. Boško Obradović, Borko Stefanović, Nikola Jovanović, Janko Veselinović és követőik azzal a céllal szerettek volna bejutni az épületbe, hogy kifejezzék nemtetszésüket a fővárosban zajló projektekkel kapcsolatban. Szerintük ezek megvalósításáról senki sem kérte ki a polgárok véleményét.

A Szövetség Szerbiáért politikusai emellett Goran Vesić alpolgármester azonnali lemondását követelték. Az ellenzék politikusainak végül nem sikerült bejutni az épületbe, ugyanis a bejáratokat az ott dolgozó nők elzárták.

A Szövetség Szerbiáért tagjai a sikertelen bejutási kísérletet követően a fővárosban zajló egyik építkezés helyszínére vonultak, ahonnan több úttorlaszt felszedtek, amelyekkel a REM, vagyis az elektronikus média szabályozó testület épületéhez vonultak.

Szövetség Szerbiáért
Belgrád
képviselő-testület

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.