Ugrás a tartalomra

Találkozót szerveznek Pristinában a nyugat-balkáni országok kormányfői számára

2019.03.06
16:19
2024.03.19
08:45
Forrás
Tanjug
Ramush Haradinaj, a koszovói ideiglenes intézmények kormányfője bejelentette, hogy április elején nyugat-balkáni kormányfői találkozót szerveznek Pristinában, amelyen jelen lesz Ana Brnabić is.

Haradinaj a tegnap esti kormányülésen azt kérte a kabinet tagjaitól, hogy hagyják jóvá a találkozóra vonatkozó kezdeményezést, amelyen a régió vezetői vennének részt, valamint Johannes Hahn uniós bővítési biztos.

Ana Brnabić azonban a Tanjuggal közölte, hogy nem kapott semmilyen meghívót Haradinajtól az április elejére tervezett találkozóra.

Pristina
Haradinaj

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.