Ugrás a tartalomra

Támadás érheti a szerb miniszterelnököt Szarajevóban a titkosszolgálatok szerint

2017-03-14
11:46
Fennáll a kockázata annak, hogy megtámadják Aleksandar Vučić szerb miniszterelnököt csütörtöki szarajevói látogatása során - közölte a Blic című napilap a szerb és bosnyák biztonsági szolgálatok adataira hivatkozva
Fennáll a kockázata annak, hogy megtámadják Aleksandar Vučić szerb miniszterelnököt csütörtöki szarajevói látogatása során - közölte a Blic című napilap a szerb és bosnyák biztonsági szolgálatok adataira hivatkozva. A szerb kormányfő a nyugat-balkáni országok miniszterelnökeinek találkozóján vesz részt Szarajevóban, hogy a térség biztonságáról, gazdasági helyzetéről, valamint Szerbia kétoldalú kapcsolatairól tárgyaljon. Másfél évvel ezelőtt Srebrenicában Vučić a srebrenicai áldozatok előtt rótta le tiszteletét, amikor néhányan előbb kifütyülték és sértegették, majd vizes palackokkal, cipőkkel és kövekkel dobálták meg. A titkosszolgálatok szerint ehhez hasonló incidens történhet Szarajevóban is. A hírekre Ivica Dačić külügyminiszter reagált. Azt mondta, mindig kihívást jelent, ha ilyen kockázatos területre kell utazni, de ez nem fogja megakadályozni a szerb miniszterelnököt abban, hogy részt vegyen a szarajevói kormányfői találkozón. (Blic, MTI)
Aleksandar Vučić
Szarajevó
támadás lehetősége
kockázat

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.