Ugrás a tartalomra

Támogatja az Állami Számvevőszék Tanácsa tagjainak megválasztását a VMSZ

2023.04.19
19:27
Forrás
Pannon RTV
Támogatja az Állami Számvevőszék Tanácsa tagjainak megválasztását a Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselőcsoportja - jelentette ki Ökrész Rozália a parlamentben.

A VMSZ köztársasági képviselője hozzátette, hogy ez a szerbiai intézmény egy ismert és pótolhatatlan tényezővé vált a közpénzek kezelésében és a források felhasználásának tekintetében. Az Állami Számvevőszék megbízható információi pedig hozzájárulnak az átláthatósághoz, ami a közszférát illeti - részletezte Ökrész Rozália.

„Meggyőződésem, hogy ezek a kétségtelenül pozitív tendenciák az új, de többségében jelenlegi vezetőségnél is tovább folytatódnak, továbbá, hogy az intézmény a következő időszakban is eléri a kitűzött stratégiai céljait, és megfelel az elvárásoknak. Képviselőcsoportunk a szavazás napján támogatni fogja az Állami Számvevőszéki Tanács megválasztásáról szóló javaslatot.”

Állami Számvevőszék
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
Ökrész Rozália

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.