Ugrás a tartalomra
Igor Mirovic
Pannon RTV

A tartományi kormány elnöke támogatja a szerb államfőt

2020-01-04
19:04
2020-02-28
16:29
Forrás
Tartományi Kormány
A tartományi kormány elnöke bejegyzést tett közé az Instragramon, amelyben a szerb államfőt támogatja a montenegrói szerbek védelmével kapcsolatban.

Igor Mirović azt írja, Aleksandar Vučić az újkori történelemben az első, aki egyértelművé tette, hogy Szerbia nem tolerálja a hazug testvériséget és barátságot. A tartományi kormány elnökének bejegyzésében az áll, a montenegrói kormány képviselőinek részéről a vallásszabadsággal kapcsolatos törvény lett az utolsó csepp a pohárban a montenegrói szerbek megalázását illetően.

Igor Mirović szövege szerint a tartományi kormány a következő évben megkétszerezi a montenegrói szerb egyesületek pénzügyi támogatását a nyelv, az írásbeliség, a tájékoztatás és a kultúra terén, hogy ezeket megőrizzék.

tartományi kormány
államfő
Montenegró
Igor Mirović
szerbek

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.