Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tessék választani: lekváros, mogyorókrémes, kakaós, mézes...

2018-10-20
18:57
2018-10-20
19:55
Forrás
Pannon RTV
Több mint 200 palacsinta várta az édességkedvelőket az első alkalommal megszervezett Palacsintázós délutánon a szabadkai Sétaerdő Helyi Közösség épületében.

Volt miből válogatni, hiszen volt lekváros, mogyorókrémes, kakaós, sőt még mézes palacsinta is. Kicsik és nagyok egyaránt ellátogattak a rendezvényre, ahol az édesség természetesen ingyen volt.

Baráth Gábor Gergely, jelölt, Magyar Összefogás: „Az egyik apropója a kampány, a Magyar Összefogás egyik kampányrendezvénye, de azt hiszem, hogy ettől fontosabb, hogy egy közösségépítő rendezvényről beszélhetünk, ahol a helyi polgárok, tehát a Sétaerdő helyi közösségben élő magyar polgárok összejöhetnek, kikapcsolódhatnak, beszélgethetnek, és természetesen palacsintázhatnak egy jót.”

palacsinta
sétaerdő
Nemzeti tanácsi választások 2018
Magyar Összefogás
Baráth Gábor Gergely

Most

10:58

Vasárnap akár 16 fok is lehet

A mai felhősödés után holnap ismét napsütésre és melegebb időjárásra van kilátás térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
10:12, Frissítve: 11:42

Felújítják a több mint 130 éves vasutat

Felújítják a Törökbecse községhez tartozó Kumán és Beodra-Karlova közötti vasutat. A Szerbiai Vasutak Infrastruktúrája 11,4 millió eurós beruházásából a régi síneket és talpfákat is újakra cserélik.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.