Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tessék választani: lekváros, mogyorókrémes, kakaós, mézes...

2018-10-20
18:57
2018-10-20
19:55
Forrás
Pannon RTV
Több mint 200 palacsinta várta az édességkedvelőket az első alkalommal megszervezett Palacsintázós délutánon a szabadkai Sétaerdő Helyi Közösség épületében.

Volt miből válogatni, hiszen volt lekváros, mogyorókrémes, kakaós, sőt még mézes palacsinta is. Kicsik és nagyok egyaránt ellátogattak a rendezvényre, ahol az édesség természetesen ingyen volt.

Baráth Gábor Gergely, jelölt, Magyar Összefogás: „Az egyik apropója a kampány, a Magyar Összefogás egyik kampányrendezvénye, de azt hiszem, hogy ettől fontosabb, hogy egy közösségépítő rendezvényről beszélhetünk, ahol a helyi polgárok, tehát a Sétaerdő helyi közösségben élő magyar polgárok összejöhetnek, kikapcsolódhatnak, beszélgethetnek, és természetesen palacsintázhatnak egy jót.”

palacsinta
sétaerdő
Nemzeti tanácsi választások 2018
Magyar Összefogás
Baráth Gábor Gergely

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű