Ugrás a tartalomra

Tizedszer Egy az ötmillióból megmozdulás Szabadkán

2019.04.12
22:03
2020.02.10
17:22
Forrás
Pannon RTV
Jobb életszínvonal, megfelelő egészségügyi ellátás, magasabb fizetések, az oktatás színvonalának emelése - egyebek között ezeket követelték ma a kormányellenes tüntetésen résztvevők Szabadkán.

Az 1 az 5 millióból elnevezésű demonstrációt tizedszer tartották meg az észak-bácskai városban. A tüntetés résztvevői most is a Jadran épülete előtt gyülekeztek. Az esemény elején Duško Radosavljević politológus szólalt fel. Beszédében egyebek között arra hívta fel a figyelmet, hogy minden ember független, és mindenkinek szüksége van a jobb életszínvonalra Szerbiában. A beszéd után a résztvevők ismét sétára indultak Szabadka belvárosában, majd a Szabadság téren fejezték be a demonstrációt. Az esemény ideje alatt kisebb forgalomkorlátozások voltak a városban.

tüntetés
Szabadka
Egy az ötmillióból

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.