Ugrás a tartalomra

Több fejlesztést is támogat a tartományi kormány

2022.05.05
14:22
Forrás
Közlemény
A tartományi kormány határozatot hozott arról, hogy 18 millió dinárt különítenek el a kamenicai intézet épületegyüttesén belül a nyilvános emeletes garázs építéséhez szükséges műszaki dokumentációs terv elkészítésének finanszírozására.

Ezenkívül 19 millió dinárt biztosítanak az Újvidék Városi Műemlékvédelmi Intézet számára, Jelačić bán péterváradi szülőháza felújítási munkálatainak harmadik fázisára.

Egymillió dinárral járul hozzá a tartományi kormány a menekültek, kitelepített személyek és a régióban élő szerbekkel együttműködő alapjának a tuzlai Mária Mennybemenetele székesegyház felújításához és a felszentelés 140. évfordulójához.

tartományi kormány
támogatás
Vajdaság

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.