Ugrás a tartalomra

Több mint 21 ezren szavazhatnak Magyarkanizsa községben

2022.01.16
16:06
2022.01.16
17:07
Forrás
Pannon RTV
35 szavazóhelyen várják a voksolókat Magyarkanizsa községben. Az egységes választói névjegyzékben összesen 21 350 szavazópolgár neve szerepel.

Probléma nélkül minden szavazóhely kinyitott a községben reggel hét órakor, azóta pedig folyamatosan várják a szavazókat. Puskás Károly is leadta voksát.

„Szerintem a referendumnak sikeresnek kell lennie, mert új képviselői határozat alapján nincs limit, hogy mennyinek kell, hogy legyen, hogy érvényes legyen a referendum, és úgy hiszem, hogy a referendum érvényes is lesz.”

Magyarkanizsa község területén a polgárok 35 szavazóhelyen tudják leadni a szavazatukat.

Kasza Attila, a magyarkanizsai választási bizottság elnöke: „Magyarkanizsa község területén az egységes választói névjegyzékben összesen 21 350 szavazópolgár van beírva, akik közül véleményünk szerint az aktív szavazók száma ennél jóval kevesebb. Ezt mutatják az eddigi részeredményeink is.”

Magyarkanizsa község polgárai voksukat ma este 20 óráig tudják leadni a hozzájuk tartozó szavazóhelyen.

Magyarkanizsa
népszavazás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.