Ugrás a tartalomra

Több probléma is megoldásra vár a Vasutas Helyi Közösségben

2020.06.11
11:55
2020.06.11
17:59
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Vasutas Helyi Közösségben nincs megoldva a szennyvízelvezetés, valamint a vízvezeték hálózat is bővítésre vár. Ezekre, és még más egyéb gondokra keresi a megoldást a VMSZ.

A ma délelőtt megtartott utcafórumon Dr. Pásztor Bálint, a VMSZ szabadkai listavezetője hallgatta meg a helyiek problémáit. Boros Elvira, a VMSZ Vasutas helyi közösségi szervezetének elnöke elmondta, a gondokat, a problémákat csak úgy tudják közvetíteni a felsőbb szervek felé, ha a polgárok személyesen mondják el azokat a képviselőknek:

„A Vasutas Helyi Közösségben vannak problémák, vannak gondok. A szennyvizek elvezetése, a vízhálózatnak a bővítése. Ezért vettük fel a polgárokkal a kapcsolatot, hogy jöjjenek el, hallgassák meg a Vajdasági Magyar Szövetség listavezetőjét, Pásztor Bálintot. Meséljék el a problémát, hogy a vezetőség is tudjon róla, hogy ez a helyi közösség, ami a városházától másfél kilométerre van,  méltatlanul van elhanyagolva.”

Vasutas Helyi Közösség
Választások 2020

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.